The smart Trick of prefabrik That Nobody is Discussing

Wiki Article

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

2 el prefabrik ev alırken bazı dezavantajlar da göz ardı edilmemelidir. Örneğin, yapılan bazı hataların sonradan fark edilememesi, eskiyen ve yıpranan malzemelerin değiştirilmesi gerekliliği, depreme dayanıklılık gibi konularda dikkatli olunmalıdır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve prepareına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, present day yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip çanakkale prefabrik ev modelleri bir alternatif haline gelmiştir.

Villa prefabrik tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Yapı Tipi: Prefabrik ve betonarme yapılar arasındaki yapısal farklılıklar, ruhsat maliyetlerinde de farklılıklara yol açabilir.

Satış ofislerimizden bilgi alarak çanakkale prefabrik ev modelleri size en yakın tekirdağ prefabrik ev modelleri yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Prefabrik evi kurulum sonrası sökerek başka yerlerde de kullanabilir miyim?

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde prefabrik ev modelleri sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

You might be using a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a simpler version to provde the ideal practical experience.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page